Nieuw: Ad Blockers Niet meer Toegestaan

Deze site heeft iets leuks toegevoegd. Nieuw is namelijk een Ad Block Detector. Die kijkt als iemand de site bezoekt of ie een Ad Blocker aan heeft staan. Want iemand die dat aan heeft staan, zorgt ervoor dat bezoekersaantallen anders niet worden geregistreerd, waardoor de site niet kan zien hoeveel bezoekers ie eigenlijk heeft. Naast dat draait door een Ad Blocker de site niet optimaal, doordat plugins niet worden geladen en bv filmpjes niet af willen spelen. Sommige mensen ervaren dan klachten, terwijl ze zelf het probleem veroorzaken. Maar bovenal schaf je je gratis toegang waar eigenlijk voor betaald moet worden door advertenties te tonen, wat niet gedaan wordt door de Ad Blocker. Het is dat deze site geen advertenties laat zien. Maar als niet alle bezoekersaantallen worden geregistreerd en de site raar gaat doen, dan heeft deze site besloten om een Ad Block Detector aan te zetten. Mensen die de Ad Blocker voor deze site aan hebben staan, kunnen gewoon de site bezoeken. Alleen moeten ze bij elke pagina de melding sluiten dat ze een Ad Blocker op hun pc hebben geinstalleerd. De melding verdwijnt pas als je voor deze site de ad blocker uitzet. Dat hoeft bij je Ad Block programma maar 1 keer en onthoud ie bij de volgende bezoeken, wanneer je de site bezoekt. Voor jou misschien niet leuk. Maar voor de site eigenaar wel :>

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.