!!! Belangrijke Mededeling voor Mensen die een VPN verbinding gebruiken !!!

Dit bericht is vrij belangrijk voor mensen die deze site bezoeken via een VPN verbinding, waarbij ze via een andere server (omleiding) deze site bezoeken. Even voor de duidelijkheid. Wat deze site nu gaat zeggen komt door Google en NIET door deze site. Google gaat vanaf 1 november in de Google Store VPN apps weren die ook een adblocker hebben. Maw die ook advertenties weren. En dat doen bijna alle VPN apps. Daardoor kan Google geen advertenties tonen, omdat ook door die VPN informatie niet wordt doorgegeven wat ze in cookies op kunnen slaan. Omdat ze zelf inkomsten daardoor mislopen, worden die VPN apps die ook een adblocker hebben geweerd. Dit gebeurd per 1 november. Wel zal het misschien mogelijk zijn op je mobiel om via een site een APK bestand te downloaden en dan te installeren. Maar dan loop je kans dat je spyware gaat installeren met alle gevolgen van dien dat je telefoon overgenomen wordt door dat virus. Maar Google weert dus eigenlijk een ad blocker (app die advertenties weert). De kans is groot dat ze dit misschien ook doen met gewone ad blockers. Want ad blockers zijn eigenlijk illegaal. Je verschaft je toegang op een site zonder ervoor te betalen door geen advertenties te laten zien. Bedrijven en ook Google lopen daardoor geld mis. Nu doen ze het alleen bij VPN apps die een ingebouwde ad blocker hebben. Maar de kans is groot, aangezien alle sites er last van hebben, dat Google in de toekomst ook ad blockers gaat verbieden in de Play Store. Zij lopen door hun eigen advertentienetwerk (Double Click) ook geld mis. Dus de kans is groot dat Ad Blockers over het algemeen niet meer worden toegelaten in de App Store. En wat betekent dit. Dat sites als Telegraaf, AD enz geen abonnementen meer hoeven aan te bieden en mensen die gratis nieuws willen lezen en geen ad blocker gebruiken, gewoon weer gratis nieuws kunnen lezen als mensen geen ad blocker meer gebruiken. Want dat AD en Telegraaf abonnementen hebben komt door die ad blockers. Het is zuur voor die mensen die een ad blocker gebruiken. Maar weet dat je gratis toegang verschaft waar eigenlijk voor betaald moet worden (advertenties laten tonen). In dat opzicht ben je dan eigenlijk een oplichter. Als je echt alle sites dingen gunt, dan verwijder je de ad blocker van je telefoon of pc. Want door mensen die een ad blocker gebruiken, kunnen mensen minder nieuws lezen op sites of moeten ervoor betalen terwijl het niet nodig is. Wat Google doet, is dus hartstikke goed.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=