Bevriend worden met BN’ers kan alleen door Geld te geven?

Het klinkt vreemd. Bevriend worden met iemand ontstaat doordat je veel met iemand omgaat. En of het nou kennissen worden of dat je echt bevriend raakt met iemand. Het is altijd vrijwillig en je hoeft er geen geld voor te betalen. Misschien dat je een keer de kosten van een etentje betaald, maar dat is het. Maar bij nader onderzoek door deze site blijkt dat alle vrienden van bekende vrouwen, alleen maar mensen zijn die adverteren op hun Instagram. Maw, het zijn dus vrienden van BN’ers. Maar wel door er flink voor te betalen. Dus je moet wel minimaal een paar honderd euro tot wel 1000 euro betalen om bevriend te worden met een BN’er. Dan gaan ze pas met je om. Tenminste als je Instagram van bekende vrouwen in de gaten houdt. Al hun beste vrienden zijn allemaal hun adverteerders. Ze zijn wel bevriend met sommige collega’s. Maar buiten hun werk om hebben ze alleen maar vrienden/kennissen van hun adverteerders. Kan je die mensen dan eigenlijk wel vrienden noemen? Als je namelijk niet betaald, zijn ze eigenlijk geen vriend meer van je. Dus je moet je portemonnee blijven trekken om bevriend te blijven met een BN’er. Dit klinkt echt vreemd. Maar BN’ers hebben maar 1 vaste vriend/vriendin. En vervolgens hebben ze naast hun collega’s alleen maar adverteerders als vrienden. Zonder geld kom je bij een bekende vrouw niet in aanmerking. Dat is ook waarschijnlijk de reden dat ze of een partner hebben die in de showbizz actief is. Of flink wat geld heeft, omdat dat vaak hun adverteerder is. Eigenlijk zijn BN’ers in dat opzicht gewoon Reclamehoeren. Pas met iemand opschieten als er betaald wordt. Want waarom heeft deze site nooit een interview/photoshoot mogen doen met gratis publiciteit? Omdat er voor betaald moet worden. En bijna elke instagram post filmpje, bestaat wel weer uit reclame. Dus dan kan je niet zeggen dat ze vrijwillig iets doen voor iemand.