Adam zoekt Eva Vips komt misschien terug Met en Misschien Zonder BN’ers

Dennis Schouten blijkt volgens Roddelpraat te zijn gevraagd voor Adam zoekt Eva Vips. Een datingprogramma waar BN’ers elkaar naakt gaan daten. Alleen is maar de vraag of dat waar is, wat Dennis Schouten beweerde. Hij is ervoor gevraagd, maar heeft vriendelijk Nee gezegd. Maar de vraag is eerder of er wel bekende vrouwen zijn die er aan mee willen doen. Nu helemaal nu MeToo 2.0 aan de gang is of net is geweest. Zijn er nog bekende vrouwen die naakt willen gaan op tv. Als je kijkt naar de vorige editie, dan waren het allemaal vrouwen die totaal onbekend waren. Dus of ze wel bekend waren, is maar de betwijfelen. Als er bekende vrouwen meedoen, dan zijn het waarschijnlijk alleen maar vrouwen van Temptation Island en dat soort programma’s. Bekende vrouwen staan er niet voor de rij. En het nadeel is ook. Ze moeten ook vrijgezel zijn. Hoe weet je of iemand vrijgezel is. Dus iemand met en vrijgezel zijn en naakt op tv willen daten. Dus of dat programma echt op tv komt is maar te betwijfelen. Maar los daarvan zijn al die datingprogramma’s nep. Kandidaten komen alleen maar voor het geld en publiciteit. En de liefde is dan mooi meegenomen. Als je echt voor de liefde komt, dan doe je het natuurlijk niet voor het geld. Sterker nog, je betaalt waarschijnlijk zelf je reiskosten om de liefde van je dromen te vinden. Al die kandidaten worden vaak bij castingbureau’s geboekt op hun uiterlijk. Zelfs veel mensen die naar tv shows gaan krijgen 20 euro om in het publiek te zitten. Die worden ook allemaal via castingbureau’s geboekt.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.