Lauren Verster liegt over haar Plotselinge Zwangerschap

Hieronder zie je een foto van haar dat ze 3 maanden zwanger is. Maar op haar instagram staat erbij dat het niet gepland was. Dat kan medisch nooit. Want als je willens en wetens geen voorbehoedsmiddelen gebruikt, is de kans groot dat je zwanger raakt. Dus als zij geen condoom heeft gebruikt of de pil heeft geslikt, lok je het gewoon uit om zwanger te raken. Dan doe je het met voorbedachte raden. En dan net doen alsof het uit het niets komt en onverwachts was. Dat klopt voor geen meter. Zo zie je maar hoe BN’ers dingen bij elkaar liegen.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.