BN’ers worden voortaan gecontroleerd of ze Wel Aangeven dat ze Reclame maken

Deze site meldde altijd al dat BN’ers in overtreding waren dat ze nooit aangaven, dat ze reclame zaten te maken. Ze deden altijd net alsof ze het gekocht hadden of hadden gekregen. Allemaal gelogen. Maar nu gaat de Commisariaat voor de Media er zelfs toezicht op houden. Maar alleen bij 500.000 leden of meer. Maar ook als je minder volgers hebt op Instagram, dan nog ben je overtreding als je reclame maakt en dat niet aangeeft dat het reclame is. Al zijn ze wel van plan om de toekomst ook de andere influencers/BN’ers aan te pakken met minder dan 500.000 volgers. Dachten BN’ers ermee weg te komen door iedere keer niet te zeggen dat ze reclame maken. Nu worden ze gecontroleerd en kunnen boetes krijgen als ze dat niet doen.