BN’ers worden voortaan gecontroleerd of ze Wel Aangeven dat ze Reclame maken

Deze site meldde altijd al dat BN’ers in overtreding waren dat ze nooit aangaven, dat ze reclame zaten te maken. Ze deden altijd net alsof ze het gekocht hadden of hadden gekregen. Allemaal gelogen. Maar nu gaat de Commisariaat voor de Media er zelfs toezicht op houden. Maar alleen bij 500.000 leden of meer. Maar ook als je minder volgers hebt op Instagram, dan nog ben je overtreding als je reclame maakt en dat niet aangeeft dat het reclame is. Al zijn ze wel van plan om de toekomst ook de andere influencers/BN’ers aan te pakken met minder dan 500.000 volgers. Dachten BN’ers ermee weg te komen door iedere keer niet te zeggen dat ze reclame maken. Nu worden ze gecontroleerd en kunnen boetes krijgen als ze dat niet doen.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.