Davina Michelle komt met een 2e Album

Eind 2020 toen zij bekendheid kreeg, kwam ze al meteen met een album genaamd My Own World. Daar stonden alle nummer op wat ze ooit eerder heeft gezongen. Nu komt ze over een aantal dagen met haar tweede album Gold Plated Love. Dit album zal waarschijnlijk te horen zijn op Spotify en andere muziekdiensten. Want CD’s draaien mensen niet meer. Tenminste niet de mensen die fan zijn van haar (jonge mensen). Door te luisteren via die muziekdiensten, verdient zij en de platenmaatschappij geld aan het album. Dit wordt dan betaald door de muziekdiensten die hun inkomsten genereren door advertenties die tussendoor worden getoond. Of omdat mensen Premium Member zijn.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.