Primeur: Volgers op Instagram van BN’ers is zowat met de helft Verminderd!

Iedereen weet dat 3/4 van de volgers op Instagram van BN’ers of gekocht is of nep volgers zijn van nep profielen die mensen willen lijden naar nep datingsites. Die volgers zijn dan gewoon nep. Het echt aantal volgers is ongeveer een kwart tot 1/3 wat een BN’er heeft. De rest is allemaal gekocht. Want het kan ook helemaal niet. Als iemand 1 miljoen volgers heeft, dan zou 1 op de 17 nederlanders bv die BN’er moeten volgen. Is wel erg veel. Gewoon gekocht. Maar nu is er iets gebeurd waar BN’ers geen weet van hebben. Want of Instagram dat heeft gedaan of het bedrijf waar je volgers kan kopen is niet bekend. Maar het aantal volgers van veel BN’ers is met meer dan de helft verminderd. Had iemand eerdt 200.000 volgers. Nu opeens maar 70.000. Dat klopt dus niet. Blijkbaar heeft Instagram ingegrepen en hebben ze blijkbaar profielen verwijderd van nep kopers die door BN’ers of hun management zijn gekocht. En al die volgers is dus in mindering gebracht bij de volgers van veel BN’ers. Nu hebben heel veel BN’ers nog geen 100.000 volgers, terwijl ze voor die tijd er ruim overheen gingen. Zo zie je maar hoe nep het al die volgers zijn. Het aantal volgers/leden kan je alleen bepalen aan het aantal reacties en likes wat op een post is gegeven. Want voor 1 zo’n post ga je geen likes kopen. Dan kan je pas zien hoeveel volgers iemand heeft. Naast dat gaan BN’ers ook altijd reclame maken zonder te zeggen dat ze reclame maken. Maar daar worden ze op gecontroleerd. Maar wat er is gebeurd dat veel BN’ers de helft van hun volgers kwijt zijn geraakt, is niet bekend.