Nieuw: Lettertype Vergroot!

Naast een nieuw wit achtergrond om de tekst beter te lezen, zijn de letters nu ook vergroot. Zo kan je makkelijk de tekst lezen op een pc/laptop en name op een mobiel. Daar waren de letters iets te klein. Maar die zijn nu vergroot. Ook moet je ze niet al te groot maken, omdat het anders onoverzichtelijk wordt tijdens het lezen als er teveel regels aan tekst ontstaat.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=