Is de Zoon van Tanja Jess een Transgender?

Tenminste dat denken Jan Roos en Dennis Schouten van Roddelpraat. Die zagen op een filmpje met Charly Luske dat zijn zoon (en ook de zoon van Tanja Jess) een nieuwe tweedehands auto kreeg. Tweedehands, omdat ie in korte tijd met pech langs de weg stond. Maar hij heeft lang haar en lijkt daardoor net een meisje. Jan Roos en Dennis Schouten wisten niet of hij nou een man of een vrouw was. Daarom denken ze dat hij misschien een vrouw wil worden. Hoe ze daarbij komen is niet duidelijk. Maar Charly Luske had naar gedaan tegen Roddelpraat, omdat zij naar buiten hebben gebracht dat Charly Luske een vreemdganger is. Ze proberen dan zijn zoon in te zetten om Charly waarschijnlijk een hak te zetten. Daarom zeggen dat hun zoon misschien een transgender is met dat lange haar.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=