Is de Zoon van Tanja Jess een Transgender?

Tenminste dat denken Jan Roos en Dennis Schouten van Roddelpraat. Die zagen op een filmpje met Charly Luske dat zijn zoon (en ook de zoon van Tanja Jess) een nieuwe tweedehands auto kreeg. Tweedehands, omdat ie in korte tijd met pech langs de weg stond. Maar hij heeft lang haar en lijkt daardoor net een meisje. Jan Roos en Dennis Schouten wisten niet of hij nou een man of een vrouw was. Daarom denken ze dat hij misschien een vrouw wil worden. Hoe ze daarbij komen is niet duidelijk. Maar Charly Luske had naar gedaan tegen Roddelpraat, omdat zij naar buiten hebben gebracht dat Charly Luske een vreemdganger is. Ze proberen dan zijn zoon in te zetten om Charly waarschijnlijk een hak te zetten. Daarom zeggen dat hun zoon misschien een transgender is met dat lange haar.