Yvonne Coldeweijer Boos op Dumpert

Yvonne Coldeweijer is boos op Dumpert doordat zij haar naam in een scoop video van haar Youtube kanaal Life of Yvonne hebben geblurt en hun eigen Dumpert logo erop hebben gezet, alsof zij dat filmpje binnen hebben gekregen. Yvonne laat op haar Instagram weten niet blij te zijn met Dumpert. Maar ja, andersom zou ze dat misschien ook doen. Het ging om een filmpje waarin Lil Kleine te zien was. Je ziet het hier onderin.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.