Juice sites/kanalen zijn Gewoon Nette Rubrieken

Sinds anderhalf jaar heb je juice kanalen/instagram sites en gewone sites zoals deze site. Maar de laatste paar weken wordt er in de media net gedaan alsof juice rubrieken onbetrouwbare roddelrubrieken zijn. Dat zijn ze niet. Alleen wordt het Juice overheerst door Roddelpraat en Life of Yvonne die niet echt bewijs laten zien en zeer heftige dingen vertellen. Of ze gelijk hebben doet er niet toe. Maar echt bewijs tonen doen ze niet. En door die 2 juice kanalen worden andere juice rubrieken in een slecht daglicht gezet. Deze site doet dit al 4 jaar en is gewoon betrouwbare journalistieke website. En dat zijn andere juice kanalen/instagram sites ook. Die doen niks verkeerds. Maar het moet niet zo zijn dat de media juice in een verkeerd daglicht zet, omdat 2 juice kanalen de boel voor de rest verpesten. Het is begrijpelijk dat Life of Yvonne en Roddelpraat heftig nieuws willen melden. Maar alleen maar een bewijs via e-mail, heb je geen bewijs want dat kan iedereen hebben verzonnen. Er is zoveel nieuws wat te melden valt waar bewijs voor is. Waarom moet je dan juist nieuws melden wat andere mensen schade berokkend en juice in een slecht daglicht plaatst. Juice nieuws/shownieuws melden is heel makkelijk. Zolang je maar bewijs toont. En deze site kan bewijzen door dit al 4 jaar te doen, dat de site nog nooit last heeft gehad. Wel 3 BN’er stalkers gehad, maar dat had niks met shownieuws te maken, maar door een verkeerde mening te geven. Dus hopelijk leren Roddelpraat en Life of Yvonne ervan dmv sommaties en rechtszaken, dat ze voortaan normaal nieuws moeten melden met gewoon echt bewijs. En dat juice kanalen/sites normaal worden behandeld ipv als een onbetrouwbare sector te zien. Er zijn er wel 8 in totaal, waarvan er maar 2 over de schreef gaan.