RTL Boulevard Site bestaat Niet meer

Ja ja, RTL Boulevard die de hele tijd juice kanalen in het verleden ging afzeiken, om de concurrentie uit te schakelen, is nu zelf het slachtoffer. Het programma is er gewoon. Alleen de site rtlboulevard.nl bestaat niet meer. Dat is nu samangegaan met RTL Nieuws en andere sites. Je moet eerst naar rtl.nl en vervolgens op Entertainment klikken om het nieuws te klikken. Maar die pagina staat niet in het teken van RTL Boulevard, maar gewoon algemeen showbizz nieuws. Het programma RTL Boulevard is niet aan die pagina verbonden. Tot gisteren hadden ze nog echt een aparte site genaamd rtlboulevard.nl . Dat bestaat dus niet meer. Zo zie je maar. Probeert een programma de juice kanalen uit te schakelen. Schakelen ze zichzelf gedeeltelijk uit. Geen medelijden mee, als je weet hoeveel leed deze site en andere juice kanalen mee hebben gemaakt. Deze site met stalkingspraktijken en laatst nog een BN’er spammer. En andere juice kanalen die duizenden euro’s kwijt wegens rechtszaken door dat programma. Tenminste BN’ers die het deden om dat programma en Shownieuws dat zeiden. De site rtlboulevard.nl bestaat nog wel. Al is het geen aparte site meer, maar een onderdeel van rtl.nl.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.