Discriminatie bij Schouwburg Amstelveen voor als Mensen Alleen naar Theater willen

Deze site is erachter gekomen dat mensen die naar Schouwburg Amstelveen willen en alleen naar theater willen, vaak tegen het lijf lopen dat ze bv niet vooraan mogen zitten, terwijl er gewoon 2 stoelen vrij zijn. Ze willen dan dat dat alleen gereserveerd kan worden voor als mensen met zijn tweeen komen, terwijl bij iedere voorstelling wel 5 tot 10 mensen alleen zijn. En dat heeft deze site meegemaakt. Dus je wordt gewoon gediscrimineerd als je alleen naar theater wil en bv ergens 2 stoelen vrij zijn. Dan mag je daar niet zitten, omdat ze willen dat alleen mensen die met zijn tweeen komen daar gaan zitten. Dus kijk uit als je alleen naar Schouwburg Amstelveen gaat. Je kan dan beter naar een andere theater gaan, waar je niet gediscrimineerd wordt als je alleen naar theater wil.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.