Groene Ogen Blijken Bijzonder te zijn bij BN’ers dan Blauwe Ogen

Mensen denken dat BN’ers die blauwe ogen hebben, een schoonheidsideaal hebben en daardoor volgens de natuur knapper zouden moeten zijn, dan mensen die een andere kleur ogen hebben. Maar niets minder blijkt waar te zijn. Blauw blijkt wel een schoonheidsideaal te zijn. Maar echte groene ogen blijkt een stuk bijzonderder te zijn als iemand en dus een BN’er dat heeft. De site heeft bij Google Afbeeldingen verschillende BN’ers bekeken. Maar de meesten hebben toch een andere kleur dan groene ogen. Want het zit zo. 50 Procent heeft bruine ogen. Met name mensen die donker haar of een donkerder huid hebben. Blanke nederlanders hebben of grijze ogen, grijs-blauwe ogen of blauwe ogen. 30 Procent heeft grijze ogen of met een blauw tint. 9 Procent heeft blauwe ogen. Maar slechts 2 procent heeft groene ogen. Als daar een klein beetje blauw bij in zit, maakt dat niks uit. Maar als het over het algemeen groen van kleur is, dan is dat zeer bijzonder, aangezien 2 procent van de bevolking dat maar blijkt te hebben. De site heeft vele BN’ers bekeken via Google Afbeeldingen. Maar de site kon maar 1 iemand vinden. Het is een actrice/toneelspeelster en heet Judith van den Berg. Zij is de enige met groene ogen. Hieronder kan je dat zien. Dus mensen die zeggen dat ze blauwe ogen hebben. Dan is inderdaad een schoonheidsideaal wat men het mooist vindt. Maar als je naar de natuur kijkt, dan hebben mensen met (overwegend) groene ogen het schoonheidsideaal volgens de natuur, aangezien 2 procent dat heeft. Je kan het bij jezelf extra goed bekijken door de zaklamp van je telefoon op je ogen te schijnen vanaf de onderkant. Dan kan je het goed zien. Dus niet blauwe ogen (9 procent), maar groene ogen (2 procent) blijkt idealer te zijn en dus ook bij BN’ers, waar de site het nergens tegenkomt. Dus of BN’ers echt wel zo knap zijn als ze beweren. De natuur zegt wat anders :>. Dit verhaal kwam naar voren bij het programma Big Bang bij SBS 6.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=