Poll: Wat voor Kleur Ogen heb je?

In het vorig bericht heeft de site het over kleur ogen, dat groene ogen maar 2 procent van de nederlanders dat heeft. En BN’ers dus niet moeten denken dat blauwe ogen de meest unieke ogen zijn. Maar daarom een poll hieronder. Wat voor kleur ogen heb jij icm met kleur haar (van nature)? Heb je mengelmoes aan kleur ogen, geef dan aan welke kleur je overwegend hebt?

Wat voor kleur ogen en haar heb je?
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=