Grappige Blokkade van Marijn Frank om Spellingsfout

Iemand zegt dat gebeurd met een T is, aangezien Marijn Frank het met een D schreef. Daarom blokkeert ze die persoon. Maar het is inderdaad met een D. Maar los van dat blokkeerde zij ook een tijdje terug iemand om niks. Hoe snel zij iemand blokkeert om niks, gaat ook wel een beetje ver. Blokkeren doe je als iemand echt te ver gaat, of vaker zo loopt te reageren. In dat geval raad ik mensen aan niet zo snel bij haar wat te typen. Want je loopt alleen maar risico om geblokkeerd te worden om niets en haar dus niet meer kan volgen, tenzij je ander account neemt.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=