Programma Restaunt van de Toekomst laat Zien dat Vegatarisch Eten heel Lekker Smaakt

Misschien heb je die beelden wel eens gezien bij Keuringsdienst van Waarde, dat varkens worden geslacht. Hun hoofden worden afgehakt enz. En omdat mensen vlees eten, moeten er ook meer koeien en varkens komen die weer Co2 uitstoten en daardoor de stikstoflimiet al snel bereikt wordt, met alle gevolgen van dien in de maatschappij. Bij het programma Restaurant van de Toekomst met Sosha Duysker en Anna Gimbrere, gingen ze gerechten maken met vegetarisch vlees. Uiteindelijk lieten ze het aan mensen proeven. En die proefde geen eens dat het vegetarisch was. En dat had deze site ook gemerkt. Bij de Mc Donalds een Mc Kroket gegeten (vega) en bij La Place een Classic Burger (ook vega). Maar het smaakte zelfs lekkerder dan normaal vlees waar een dier van geslacht moet worden. Veel mensen ook vegetarisch vlees lekker vinden. Maar bij sommige mensen is het meer dwangmatigheid, dat vlees perse van een dier moet zijn. Maar ja, als mensen zo denken. Hak dan iets van jezelf eraf om op te eten en kijk eens hoe jij je dan voelt, zoals een varken zich voelt. Misschien dat het ritueel dat het perse van een dier moet zijn dan verdwijnt. Maar hoe je het went of keert. Zowel het programma Restaurant van de Toekomst als de site eigenaar zelf heeft ondervonden dat het net zo lekker smaakt als normaal vlees. Koeien en varkens hoeven dan niet meer geslacht te worden. En het Co2 uitstoot wordt dan veel minder. Voor de boeren hoeft je geen medelijden te hebben. Die kunnen overstappen om groente te verbouwen voor de ingredienten van vega vlees. Dus mocht je weer vlees eten. Neem gewoon vegetarisch vlees, dan bespaart dat behoorlijk veel leed. En de prijs is hetzelfde. Hieronder een foto hoe een geslacht varken eruit ziet.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=