BN’ers mogen Kleding Nooit Vintage Noemen

Door de app Vinted noemen we tweedehands kleding Vintage. Daardoor is het nu de trend om tweedehands kleding te kopen. Als diezelfde kleding NIEUW bij C&A of We wordt verkocht, dan deugt het zogenaamd niet. Maar als diezelfde kleding bij een tweedehandszaak als Vintage wordt verkocht, dan is het opeens Je van Het. Dat gaat natuurlijk nergens over. Nieuw is dan nog altijd beter van tweedehands kleding wat Vintage wordt genoemd. Maar waarom is dit erg? Ten eerst mag tweedehands kleding helemaal geen vintage genoemd wordt. Het moet minimaal 25 jaar oud zijn wil het vintage genoemd worden. Onder de 25 jaar, noem je het gewoon tweedehands kleding. Maar het erge is de prijs. Als je tweedehands kleding zou kopen en is gedragen, dan betaal je misschien maar 1/3 van het bedrag, dan wat het nieuw is gekost. Maar doordat ze het wordt Vintage gebruiken, wat eigenlijk niet mag, verkopen ze het voor meestal dezelfde prijs als dat het nieuw in de winkel ligt. Dat wordt Vintage is gewoon pure reclame om kleding op een bepaalde kakkerige manier duur te verkopen, dan wat tweedehands kleding eigenlijk waard is. Hetzelfde is met Refurbished van Smartphones. Refurbished klinkt interessant. Maar uiteindelijk blijkt het en tweedehands te zijn en ooit kapot te zijn geweest. Dus nog erger dan tweedehands. Maar door het Refurbishded te noemen, is zo’n telefoon net zo prijzig als compleet nieuw, wat dan nieuw is en nooit kapot is geweest. Je wordt ook besodemieterd. Maar omtrent Vintage is het erg, aangezien BN’ers voor Vinted heel veel kleding verkopen en ook stimuleren om tweedehands kleding te kopen. Dat is ook goed. Maar dan moet het wel de prijs hebben van een tweedehands product ipv het te verkopen voor bijna de nieuwprijs.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.