Is Iris Enthoven een Prostituee?

Nee dat niet :>. Maar ze zegt in het Tiktok filmpje (stem nagesychroniseerd) dat ze een Sugardaddy met een Boot zoekt. Dus een oude rijke man die haar geld geeft met een boot om vervolgens het bed te delen. Is natuurlijk niet zo. Maar die tekst zegt ze wel geplaybackt icm hoe ze in bikini erbij ligt.

@irisenthoven

Malloooooo ☀️💦

♬ original sound – lil’crazy

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.