Yvonne Coldeweijer heeft een Villa van 1,2 Miljoen Euro Gekocht. Maar hoe komt ze aan dat Geld?

Yvonne Coldeweijer heeft een villa in Amsterdam van 1,2 miljoen euro gekocht. Die prijs is zo hoog, omdat het een villa betreft in Amsterdam, waar het vrij duur is om te wonen. Maar voorheen woonde zij alleen in een appartementje en was niet heel ruim. Dus om nou in 1 keer een villa te kopen van 1,2 miljoen euro in Amsterdam, is wel een beetje vaag. Maar als we kijken hoe ze aan het geld komt, vraagt de site zich dit af. Ten eerste, deze site verdient niks aan de site. Is puur hobbiematig. Zij heeft ook toegegeven een tijdje terug niks aan haar juice kanaal te verdienen, maar puur doet om reclame te maken voor haar webshop Life of Yvonne. Dus van het juice moet ze het niet hebben. Alleen om bezoekers te trekken naar haar webshop. Als je kleding verkoopt, dan moet je kleding inkopen om het vervolgens te verkopen. Dat is de winst die zij dan maakt en haar geld mee verdient. Influencen doet ze niet. Alleen bij haar eigen producten. Maar als zij door haar juice kanaal zoveel kleding verkoopt, dan moet ze wel HEEL VEEL kleding verkopen, wil ze een huis van 1,2 miljoen euro kopen. Ze heeft wel een winkel gehad, maar daar is ze pas geleden mee gestopt en draaide alleen maar verlies. Misschien heeft ze nog zelfs schulden die ze eerst moet afbetalen. De site wenst haar alle geluk toe. Maar hoe kan je een dikke villa kopen van 1,2 miljoen in Amsterdam als je, zover wij weten, het waarschijnlijk niet kan betalen. Toch heeft de site wel een vermoeden. Ondanks dat ze voorheen niet ruim woonde en nu opeens gigantisch, zal het waarschijnlijk haar vriend zijn die veel verdient of rijke ouders heeft. Zo nieuw is dat immers niet. Kijk maar naar Lieke van Lexmond, Tatjana Simic, Nikkie Plessen enz. Allemaal golddiggers zoals wij ze noemen in Nederland. Het zal de site niks verbazen als dat huis meer door haar vriend betaald is dan door haarzelf. Bekende vrouwen hebben een soort van magnetisme om rijke mannen aan te trekken.