Abbey Hoes Bevestigt nu Definitief haar Relatiebreuk

Dit door nu letterlijk te zeggen dat ze in haar UPPIE gaat verhuizen ipv in het vorig bericht dat verhuizen zonder medewerking vrij lastig is. Dus haar relatie is voorbij. Heeft ze waarschijnlijk bevestigt nadat deze site er gisteren mee kwam.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=