Managements zitten Erachter dat BN’ers Niet mogen zeggen dat ze Ervoor Betaald krijgen

Het staat nu officieel vast dat de managers erachter zitten dat BN’ers moeten zeggen dat iets zogenaamd geen reclame is. Alsof ze het gratis doen voor een bepaald merk. Dit weet de site door een interview in de Telegraaf, waarbij tientallen BN’ers uitgenodigd zijn in het buitenland om reclame te maken voor het merk Magnum. En alle BN’ers vertellen dat ze hier zijn omdat ze het leuk vinden het gratis voor dat merk doen. Niet om reclame te maken. Yeah right. Maar Stefan de Vries (youtuber) kwam met het antwoord dat hij er niks over kon zeggen, anders wordt het management boos. Want al die BN’ers krijgen er natuurlijk dik voor betaald. Waarom ga je reiskosten maken en op een gala komen om ijsjes te promoten. Dan kan je er alleen maar betaald voor krijgen. Maar door die opmerking van Stefan de Vries, staat nu inderdaad vast dat BN’ers totaal niet mogen zeggen dat ze ervoor betaald krijgen. Al weet iedereen dat natuurlijk. Maar managements doen dit omdat de adverteerder dat waarschijnlijk wil. Maar ja, van de overheid is het ten strengste verboden. Je moet duidelijk erbij vermelden of iets reclame is. Anders dupeer je de consument. En de boetes (wel tienduizenden euro’s per BN’er), gaat dan naar de BN’er toe. Niet naar het management of de adverteerder. Dus omdat ze toch niks te vrezen hebben, moeten BN’ers strafbare feiten plegen door net te doen alsof het gratis is. Hieronder zie je daarom het Telegraaf filmpje, waarbij alle BN’ers beweren dat ze voor niks op eigen kosten naar het buitenland zijn gereisd om reclame te maken voor Magnum, wat natuurlijk niet zo is. Dit zegt natuurlijk ook maar weer hoe ze alles bij elkaar liegen als het om andere dingen gaat.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=