Bekende Kat Abatutu gaat in een Toneelvoorstelling spelen

Dit bericht gaat even niet over bekende vrouwen, maar over een bekende kat. Want Abatutu is door de documentaire Poeslief, De Wildernis enz de bekendste kat van Nederland. En die dikke vette kat die zo sloom is als maar kan, gaat in een toneelvoorstelling spelen, genaamd Freaky Friday Off wat eind oktober te zien is in de theaters. Abatutu gaat daar bij 20 voorstellingen de hoofdrol in spelen live op toneel. Het is van de theaterproductiebedrijf De Warme Winkel. Samen met ook onder andere Wine Dierickx, spelen ze dan in die voorstelling. Hoe ze die slome vette kat een voorstelling laten spelen, is een raadsel. Hieronder zie je wie de kat Abatutu is.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=