Yvonne Coldeweijer doet Hypocriet over haar Vriend/Samenwonen

BN’ertjes is altijd wel positief over Yvonne Coldeweijer dat de juice brengt. Maar vandaag in een Q&A gaf ze antwoord op de vraag, waar de honden geen brood van lusten. Je zou denken, aangezien ze zelf ook een BN’er is al 10 jaar, dat ze ook over zichzelf praat. Iedereen denkt nog steeds dat ze vrijgezel is. Maar in die tussentijd blijkt ze al een vriend te hebben. Sterker nog, ze gaat zelfs samenwonen, wat ze zei op haar Instagram. Maar verdere details wil ze er niks over kwijt. Hoe die vriend heet, hoelang ze al samen zijn enz. Ze wil er niks over kwijt. Maar wel zit ze te roddelen over alle BN’ers die vreemdgaan, een nieuwe lover hebben enz. Maar als het over haar gaat, dan mag niemand het erover hebben. Dat is natuurlijk zeer hypocriet. Wel over iedereen praten, maar niet over jezelf. Als ze nou niet bekend was, zoals deze site, met een juice kanaal, dan was het wat anders. Maar ze is al 10 jaar bekend en staat wekelijks in het nieuws. Dan moet ze ook niet doen alsof niks over haar geschreven mag worden. Mensen mogen best over haar schrijven als ze een vriend heeft. Dat hoort nou eenmaal bij je bekendheid. Maar als je bekend bent en over juice schrijft, moet je je eigen juice ook online gooien. En niet zeggen dat zij niks over haar priveleven hoeft te zeggen, maar de rest moet dat wel.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=