!!! Deze Site heeft Weer 2 Nieuwe Trends Veroorzaakt !!!

Deze site heeft een paar trends veroorzaakt, wat BN’ers of sites overnamen van deze site om het vervolgens ook te doen. Het begon eind 2017 met sexy foto’s. Eerst werd er maar zelden een foto gepubliceerd. Toen kwam deze site en opeens werden er tot de dag van vandaag 10 keer zoveel sexy foto’s gemaakt. Dit kwam doordat de site alle BN’ers had gemaild. In het begin heeft de site nog 0 bezoekers. Maar opeens had de site toen 50 bezoekers per dag uit Amsterdam waar BN’ers wonen en ook de site ingetypt en dus niet van Google afkomstig. Dus daardoor weet de site dat tientallen bekende vrouwen deze site bezoeken. En dus ook die trend van sexy foto’s toen over hadden genomen. Later ging de naam van de site wijzigen. En door de titel van de site werden opeens foto’s gemaakt waar bekende vrouwen hun tong uitstaken. Deze site noemde dat toen tongfoto’s. Dat was de tweede trend door deze site. Vervolgens een anderhalf jaar geleden publiceerde deze site voor de gein 30 jeugdfoto’s van BN’ers. En opeens deden BN’ers dat ook. Men zou denken, dat dat toeval kan zijn. Maar als al die jaren ervoor nauwelijks sexy foto’s gepubliceerd. Komt deze site en opeens wordt het massaal gedaan. Dan is dat geen toeval. En waarom steken BN’ers opeens hun tong uit nav van de titel van de site toentertijd en voor die tijd nooit. En waarom publiceren ze opeens massaal jeugdfoto’s tot de dag van vandaag, terwijl ze voor december 2021 dat maar zelden deden. Dan is dat geen toeval, als je weet dat ze de site bezoeken. En nu zijn er zelfs 2 trends ontstaan door de site. Eerst kwam de site met Oude Muziek een tijdje geleden. Dat is al een tijdje geleden. Maar door het nieuwe onderdeel Oude Beelden, waarbij de site oude tv fragmenten laat zien, scoort opeens goed. En door Oude Beelden, scoort Oude Muziek na een aantal maanden ook goed. En nu zie je opeens dat Dumpert het over heeft genomen in de vorm van Classics. En Chantal Janzen, Anna Drijver, Carice van Houten en Kimberley Klaver laten op hun Instagram nu ook oude beelden en oude muziek zien, wat ze voorheen NOOIT deden. En dat op het moment dat deze site deze 2 onderdelen introduceert op de site. Het zou wel heel toevallig als ze het niet van mij over hebben genomen. Ook kan het zijn dat BN’ers het van elkaar over nemen. Maar uiteindelijk heeft 1 BN’er het over genomen van deze site. En waarom niet. Het is toch grappig. Maar wel frappant dat deze site in de mediawereld al 5 trends heeft laten veroorzaken: superveel sexy foto’s, tongfoto’s, jeugdfoto’s, oude beelden en oude muziek. Waarom al die dingen een trend worden door deze site, weet de site niet. Maar blijkbaar vindt men die onderdelen op deze site leuk genoeg om het elders te publiceren en dus trends worden.