BN’ers Publiceren Geen Heftige Foto’s wat Wel van Instagram Mag

Er is iets merkwaardigs aan de hand. BN’ers zaten altijd te klagen dat sexy foto’s niet toegestaan zijn op Instagram. Dat bij handen voor de borsten al een foto wordt verwijderd. Dat was vroeger. Tegenwoordig (sinds een jaar) mag je wel foto’s met handen voor de borsten publiceren. En de kont. Maar Instagram is nog coulanter geworden. En nu mogen BN’ers zelfs volledig de borsten tonen met alleen een sterretje op de tepels. En ook de poes mag je laten zien, zolang het maar geblurd is. Tenminste de venusheuvel mag ook zelfs. Dus maw, tegenwoordig mogen BN’ers een complete naaktfoto van zichzelf maken (onbedekt) van de VOORKANT, waarbij ze niks afdekken. Ze mogen dan de tepels en de poes afdekken, waarbij de venusheuvel dan zichtbaar mag zijn. Sorry voor de taal, maar zo zijn de regels nu bij Instagram om niet verwijderd te worden. De tepels en de gleuf moeten dan geblurd worden worden. De rest van de borsten en de venusheuvel van een full frontal foto, mag dan gewoon gepubliceerd worden. Nou, leuk nieuws zou je denken. Wat blijkt. BN’ers zaten eerst te klagen dat niks mocht. Blijkt tot de dag van vandaag dat de foto’s die ze graag zouden willen publiceren, totaal niet publiceren zoals een afgedekte full frontal foto. Dus de site vraagt zich af wat BN’ers nou willen. Mochten ze eerst geen foto’s publiceren die ze graag wouden publiceren. Mogen die foto’s sinds een aantal maanden nu wel gepubliceerd worden. Maken BN’ers niet van die foto’s waar ze om hebben gevraagd. Tenminste dat ze toplessfoto’s mogen publiceren en alleen de tepels mogen afdekken. Linda de Munck doet dat alleen. Maar voor de rest geen enkele BN’er. Dus een heel bizar verhaal. Eerst zaten BN’ers te klagen dat ze nauwelijks topless/naaktfoto’s mochten publiceren (onbedekt). Nu mag het wel, doen ze het vervolgens niet. Deze site maakt het niks uit. Maar het gewoon vreemd. Eerst klagen dat iets niet mag. En dan mogen ze zelfs nu verder (full frontal foto naakt, met de tepels en poes geblurd), maken ze niet van dat soort foto’s. Hoever BN’ers gaan, maakt de site niet uit. Maar ga niet eerst klagen. En als het mag, dan vervolgens het niet publiceren. Lees hier en hier nogmaals het bericht waar deze site aangaf, dat BN’ers dit soort foto’s nu op Instagram mogen maken.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=