Powned bij de FHM Awards

Waar Romy Monteiro won. Maar hoe komen ze eraan? Waar zijn die stemmen op gebaseerd, welke mensen hebben gestemd enz. Beetje vaag allemaal. Het lijkt alsof een paar redacteuren van dat blad hebben bepaald ipv Nederland via een poll. Al is dat een mening van de site.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=