BN’ers zijn Totaal Niet Geinteresseerd dat ze Familie zijn van een Andere BN’er

Hoe zou jij reageren als blijkt, ook al is het ver weg, dat je erachter komt dat je familie bent van een bekende nederlander. Dus echt DNA van die persoon. Je staat ook niet meteen te juichen. Maar het is wel grappig. En leuker voor als die BN’er die persoon aardig vindt, dat het ook familie blijkt te zijn. Ook al is het ver weg. Maar zo is er een Tiktok pagina (Stambomen van Nederland) die vele keren per week een stamboom laat zien, welke BN’ers met elkaar familie zijn. En zo kwamen er ook een aantal bekende vrouwen er in voor. Alleen weet de site niet of die informatie wel juist is. Daarom had de site naar 5 bekende vrouwen gevraagd en gemaild via DM, of de informatie klopt (voorouders) en of ze het leuk vinden. Want deze site had ze daarover geinformeerd omtrent dat nieuws. En met de vraag erin of ze terug wouden mailen. Niet alle 5 de vrouwen hoeven natuurlijk terug te mailen. Maar zo blijkt dat geen enkele vrouw terug heeft gemaild. Alsof ze niet geinteresseerd zijn. Heel bizar. Ze weten wel deze site te vinden. Maar terug mailen, ho maar. Maar ook is het zo dat deze site in het verleden wel eens een test had gedaan hoeveel BN’ers de telefoon opnemen (heb veel telefoonnummers) om te kijken of ze opnemen en reageren. En wat blijkt. Van de 10 nummers, neemt er misschien maar 1 keer iemand op. En die persoon is dan nog zelfs geen eens vriendelijk. Dus maw, BN’ers zijn totaal niet geinteresseerd in andere mensen. Tenzij je ze geld geeft. Dan staan ze met bosjes voor je neus.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=