Gwen van Poorten zit waarschijnlijk de Boel te Bedonderen

Gwen van Poorten liet op haar Instagram weten een tijdje terug dat ze een maand van social media afgaat om tot haarzelf te komen. Gewoon een test hoe dat voelt. Meer niet. Maar inmiddels blijkt dat al bijna 7 weken het geval te zijn. Dus die test duurt dan wel erg lang. Dus ze bedondert gewoon de boel. De kans is groot dat ze gewoon iets aan het doen is, gevraagd voor een tv programma of wat dan ook. En dan waarschijnlijk zogenaamd doen om te testen om een maand niet op social media te zitten. Die maand is nu bijna 2 maanden. Ze is waarschijnlijk gewoon wat anders het doen, wat wij niet mogen weten. En die test is dan waarschijnlijk een smoes.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=