Alle Scoops gaan naar Juice Kanalen toe en niet meer naar de Media

De media heeft nog wel nieuwtjes. Maar die moeten ze zelf achterhalen door journalistiek toe te passen. Maar tips van mensen blijkt dat ze dat niet meer krijgen. Dus nieuws, foto’s en filmpjes sturen mensen niet meer naar de media, maar uitsluitend nog naar juice kanalen. Daardoor zijn juice kanalen heel erg populair geworden. Nog populairder dan de media zelf. En daardoor is er van de media een haat naar juice kanalen toe. Juice kanalen hebben kijkers en alle scoops van burgers afgepakt. En die jaloezie wekt zich dan in haat naar juice kanalen door anti-reclame te maken. Dit zei Fawry not sorry, hoe ie zichzelf noemt, in een aflevering van Bitterzoet op AD.nl over juice kanalen. Hij heeft zelf een juice kanaal gehad en heeft die kennis vernomen van de media, dat ze geen scoops meer krijgen.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=