GTST actrices kunnen moeilijk Rondkomen doordat ze in Amsterdam wonen

Vandaag is er een artikel verschenen in de Telegraaf waarin staat dat GTST actrices vaak wat ernaast moeten doen om rond te kunnen komen. Dat klopt wel. Maar ook weer niet helemaal. Zo zeggen ze dat iemand die in GTST speelt tussen de 1500 a 2000 euro per maand verdient. Laten we eerst zeggen dat normaal iemand ervan kan rondkomen als ie alleen woont. Maar doordat GTST actrices in Amsterdam wonen waarbij ze gemiddeld 2,5 meer aan huur betalen voor hun woning (gemiddeld 1000 a 1500 euro ivp 500 a 700 euro in normale plaatsen van de woningbouw), kunnen ze op die manier moeilijk rondkomen. Om in Amsterdam alleen te wonen, moet je gewoon goed verdienen. Maar om die reden wonen veel GTST actrices op kamers met andere huisgenoten. Of ze wonen samen met iemand. Maar in hun eentje alleen wonen in Amsterdam, zit er voor GTST sterren niet in. Niet doordat weinig verdienen. Maar omdat Amsterdam gewoon een dure stad is om in te wonen. Maar dan nog betaald een GTST ster voor een kamer in Amsterdam (600 a 700 euro) net zoveel als dat je een volwaardige woning in een normale plaats kan krijgen. Maar zoveel medelijden hoeft je ook weer niet met die mensen te hebben. Want ze kunnen in de omliggende plaatsen wonen (Amstelveen, Aalsmeer, Purmerend, Volendam, Zaandam, Beverwijk, Weesp enz). En naar de studio ben je qua reistijd net zo lang onderweg als dat je in Amsterdam woont. Dus in dacht opzicht lokken GTST sterren het zelf uit. Het is allemaal een pure luxe.

Categorie├źnGTST
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=