Nieuw voor BN’ers: Mogelijkheid om Sexy Video’s te maken voor BN’ertjes

Dit nieuws is niet alleen voor bezoekers, maar met name voor bn’ers. Bekende vrouwen weten dat hier vaak sexy foto’s worden gepubliceerd. Reden is dat het technisch niet echt mogelijk was om sexy video’s te publiceren, omdat het op Instagram staat en niet echt goed kan publiceren op deze site. Maar nu heeft de site de mogelijkheid om de video te downloaden van Instagram en op Youtube te zetten, om het hier op de site te zetten. Dus maw, vanaf nu kan niet alleen sexy foto’s worden gepubliceerd, maar ook sexy VIDEO’S. En dat is goed nieuws natuurlijk voor bekende vrouwen. Want die kunnen dan veel meer laten zien qua bewegingen of dansjes. En onder dat filmje kunnen ze dan ook een leuk muziekje onder plakken. Dat levert voor de bekende vrouwen veel meer publiciteit op. En aangezien de video niet alleen hier wordt gepubliceerd, maar ook op Youtube te vinden is op het kanaal van BN’ertjes, zullen er nog meer kijkers zijn wat nog meer publiciteit voor de bekende vrouwen oplevert. Wel zal de site ook gewoon foto’s blijven publiceren. Dit ter afwisseling op de site. Maar het ligt er maar net aan. Als de HELE VIDEO sexy is, dan wordt hier de video versie gepubliceerd. Is het een video, waarbij maar een paar seconde iets pikants wordt laten zien en voor de rest over iets anders gaat. Dan wordt natuurlijk daar een foto van genomen. Het ligt aan de video of hier een foto van wordt gemaakt of de hele video wordt gepubliceerd. Dus bekende vrouwen kunnen vanaf nu ook sexy video’s maken wat hier wordt gepubliceerd. Dat komt dan zowel hier als op Youtube te staan. Nu het in videoformaat kan. Probeer soms ook wat humor toe te voegen. Dus als je een bekende vrouw bent, maak af en toe sexy video’s. Dit zal de site af en toe herhalen om bekende vrouwen helpen aan te herinneren. Normaal zal de site nooit zeggen wat er te zien moet zijn. Maar aangezien dit een te belangrijk onderdeel van de site is, zal de site om deze reden wel af en toe eraan herinneren dat bekende vrouwen ook af en toe sexy video’s moeten maken. Dat kan zowel in de stories als bij normale publicatie.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=