Janouk Kelderman heeft Laten Zien dat Vliegtuigen veel meer Uitstoten dan Men denkt

Een aantal dagen geleden was bij het programma Klokhuis een aflevering over piloten. Zo lieten ze zien hoe een reis wordt gemaakt naar Noorwegen. Janouk Kelderman mocht meevliegen om de piloten tijdens de vlucht te interviewen. Maar wat blijkt. Op de heenreis is de vlucht volgeboekt. Al denkt iedereen dat terug ook mensen mee worden genomen van Noorwegen naar Nederland. Maar dat blijkt niet te gebeuren bij de luchtmaatschappijen. Tenminste dat zeiden ze in Klokhuis. Vaak gaan vliegtuigen alleen weer terug vliegen zonder 1 passagier aan boord. Dat betekent dus dat veel meer wordt uitgestoten per persoon dan men dacht. Want zo’n persoon moet je niet alleen, qua co2 uitstoot, meetellen voor de heenreis. Maar dus ook voor de terugreis als er niemand in blijkt te zitten. Bij Rambam zeiden ze al dat een vliegtuig 250 keer meer uitstoot dan auto als ze dezelfde afstand afleggen voor 1 persoon. Maar als de terugreis niemand meevliegt. Dan stoot elke persoon per vliegreis dus 500 keer zoveel meer uit dan wanneer iemand met de auto gaat. Bij de Tweede Kamer doen ze er alles aan om de boeren het land af te pakken. Maar als je vervolgens weet dat vliegtuigmaatschappijen en industrien nauwelijks worden aangepakt en vele malen meer uitstoten, dan is het natuurlijk te gek voor woorden nu blijkt dat bij een terugreis niemand mee terug vliegt, waardoor elke persoon met het vliegtuig 2 keer meer uitstoot dan gedacht. Dus burgers moeten zonnepanelen nemen en elektrische rijden. En boeren worden uitgekocht. Maar industrien en vliegtuigmaatschappijen die vele malen meer uitstoten, worden maar nauwelijks aangepakt. Dat komt gewoon omdat het multinationals zijn en bevriend zijn met de partij de VVD. Het is uiteindelijk gewoon vriendjespolitiek. En de boeren willen ze alleen maar uitkopen om het land te hebben om daar bv zonneparken (met zonnepanelen) op te kunnen bouwen. Het gaat waarschijnlijk meer on de grond, dan om de uitstoot. Al helemaal nu blijkt dat elke persoon 2 keer meer uitstoot dan gedacht als men met het vliegtuig gaat. Dit allemaal door een aflevering van Klokhuis. Een aflevering door de overheid betaalt, om zichzelf in de vingers te snijden :>