Spuiten en Slikken Geblokkeerd op Youtube

Het programma Spuiten en Slikken maakt nog content op hun Youtubekanaal. Zo hebben ze nu het programma “Word ik er Geil van”. Maar je raadt het al. De eerste aflevering mocht online gezet worden. Maar de tweede aflevering bleek te heftig te zijn. Die video is verwijderd en zijn geblokkeerd op Youtube. Of ze mogen voor een bepaalde periode niks uploaden. Maar hoe het went of keert. Ze zijn geheel of gedeeltelijk geblokkeerd. Overigens is dit niet de eerste keer. Ooit waren ze geblokkeerd op Facebook. Op hun Instagram zeggen ze het volgende over:

We hebben ‘m weer te pakken: de ✨YouTube-strike✨Helaas kunnen wij vandaag dus geen nieuwe video van ‘Word ik er geil van?’ uploaden 😢 Maar niet getreurd: we doen ons best zodat jullie zo snel mogelijk weer kunnen genieten van onze YouTube-content 🫶🏼

Voor Spuiten en Slikken is deze blokkade wel erg. Want hier konden ze alles publiceren wat ze gemaakt hadden aan content. Dat kan nu niet.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.