BN’ertjes via Mobiel voortaan alleen via 5G te Ontvangen

Natuurlijk is deze site ook gewoon op je mobiel via de 4G zendmasten te ontvangen. Maar alle telefoonmaatschappijen maken vanaf nu alleen gebruik van de 5G zendmasten. Dus ook al heb je Youfone, die gebruik maakt van de KPN zendmasten, dan nog zal je alleen maar 5G zendmasten gebruiken. De snelheid blijft hetzelfde. Alleen het opvragen van internetsites zal daardoor wel 3 keer zo snel gaan ten opzichte van 4G verbinding. Heb je een telefoon zonder 5G ontvanger, dan zal het gewoon draaien op 4G verbinding. Maar omdat de meeste mensen 5G verbinding hebben vanaf nu, zal BN’ertjes bij de meeste mensen te ontvangen zijn via 5G zendmasten als ze de site met hun mobiel bezoeken. Heb jij wel een 5G toestel en geen 5G verbinding, bel dan je provider hoe dit zit, aangezien alle providers (Vodafone, KPN, en alle providers die gebruik maken van de zendmasten van KPN), voortaan gebruik maken van de 5G zendmasten. Je betaalt dan gewoon 10/15 euro per maand. Hetzelfde bedrag als wat je voorheen betaalde. Aangezien dit nog maar 2 weken geleden is veranderd, dat ze 4G zendmasten in de ban hebben gedaan, vandaar dit bericht. Wil je 5G verbinding met veel sneller internet voor 10 euro per maand ongeveer, dan kan je onder andere Youfone nemen die gebruik maakt van de KPN zendmasten. Heb je een telefooncontract, dan kan je die altijd afkopen voor minder dan 100 euro. Dan ben je van je telefooncontract af. En dan kan je vervolgens een ander telefoonabonnement nemen. Het is verstandig om een contract te nemen wat je maandelijks op kan zeggen. Dit om het feit dat je je databundel elke maand aan kan passen of goedkoper uit kan zijn. Met een jaar of 2 jarigcontract lukt dat niet. 5G gaat overigens net zo snel als 4G op je mobiel qua snelheid (30 tot 90 mb/s). Maar het opvragen van gegevens gaat bij internetten 3 keer zo snel bij 5G. Daardoor gaat het internetten ook 3 keer zo snel, omdat het allemaal verschillende plaatjes en sites laadt ipv 1 bestand.