Linda Meiden Maakt Aparte Foto van Geraldine Kemper

Dit tegen menstruatieschaamte. Maar dit is de cover van de Linda Meiden komende week. Het is wel goed dat er nu ook een sexy foto is met nadruk van de poes ipv alleen maar borsten en billen. Maar dit is wel een beetje extreem. Alleen waarom moet dit nou op de cover van de Linda Meiden? Het zal wel ophef creeeren die foto. Maar je zult zien dat blad Linda daar van smult om zo meer lezers te krijgen.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=