Door Bassie en Adriaan werd in 1992 al Aandacht Besteed aan het Klimaat

Men denkt dat nu alleen aandacht wordt besteed aan het klimaat. Maar in 1992 deden ze dat al. Dat blijkt uit een Bassie en Adriaan gemaakt in 1992, met de titel “Waar zijn we toch mee Bezig”. Zo zie je maar dat het klimaat niet alleen van nu is, maar ook 30 jaar geleden al aandacht werd besteed door de media en bekende mensen.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.