Nienke de la Rive Box is Zwanger

Nienke de la Rive Box is een aantal maanden zwanger. Op haar Instagram laat ze dit weten. Aangezien ze niet zo heel erg bekend is en men ook nauwelijks wat weet over haar liefdesleven, kon men ook niet weten of ze de mogelijkheid had om zwanger te worden.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.