Tamara Brinkman is Verhuisd, maar woont Niet Samen

Iets merkwaardigs rond Tamara Brinkman. Ze heeft sinds een aantal jaar een vriend en woonde altijd alleen. Maar nu is ze aan het verhuizen. Al laat ze op haar Instagram weten daar alleen te gaan wonen. En dat terwijl ze al een paar jaar een vriend heeft. Dat is best wel vreemd, als je gaat verhuizen om vervolgens dan alleen te wonen, terwijl de meeste mensen dan gaan samenwonen als ze gaan verhuizen. Zij kiest ervoor om op zichzelf te blijven.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=