Fillers Blijken Zeer Gevaarlijk te zijn

Botox is al zeer gevaarlijk. Dat zorgt ervoor dat zenuwen tijdelijk afsterven, waardoor je bepaalde spieren niet meer kan bewegen. Dus doe dat nooit. Maar daarom sommige BN’ers fillers in de lippen zetten. Maar ook dat is zeer gevaarlijk. Laten we eerst duidelijk zijn. In fillers zit onder andere Huyaluronzeer. Dat is een lichaams eigen stof. Maar waarom is dat gevaarlijk? Er zitten in de fillers, om het een half jaar actief te houden, andere stoffen die zeer schadelijk zijn. En er zijn 150 soorten fillers op de markt die NIET zijn goedgekeurd. Sommige fillers zijn maar goedgekeurd. Maar die worden alleen gezet door cosmetische artsen die het alleen doen bij mensen waarbij het meer medisch nodig is door doktoren. Dus BN’ers die ergens fillers laten zetten, is de kans 98 procent dat er stoffen in zitten waarbij het lichaam raar gaat doen. En ze laten het niet in het ziekenhuis aanbrengen, omdat het vaak cosmetisch is ipv medisch. Dus doen mensen het die zeggen het wel te kunnen en dan een eigen praktijk hebben. Die zijn niet ervaren erin omdat ze geen plastisch chirurg zijn. Dat heb je nodig om dat te kunnen zetten. Want naast het spul wat voor 98 procent niet deugt en niet goedgekeurd door de overheid, is het zetten zeer gevaarlijk. Het is een stroperige vloeistof. Als daar al van een beetje in een bloedvat komt, dan kan je een gezichtsverlamming krijgen. Dus je wenkbrauw kan bv niet meer bewegen. Als het in het een groter bloedvat komt, en bijna altijd gedaan wordt door niet plastisch chirurgische mensen, dan kan je op den duur een hersenbloeding krijgen of een groter gezichtsverlamming. Dit komt doordat het stroperige spul het bloedvat af laat knellen in het gezicht en er geen zuurstof meer bij de organen komen. Dan kan iedereen raden dat het misgaat. En overal in je gezicht zitten bloedvaten. Dus als je het eens in het half jaar laat zetten is niet of maar wanneer het misgaat. Fillers laten zetten kan dus alleen in het ZIEKENHUIS door een cosmetische arts. En dan nog loop je risico. Dus tip aan de BN’ers: NOOIT FILLRS GEBRUIKEN! NOOIT BOTOX GEBRUIKEN! EN LAAT JE BORSTIMPLANTATEN VERWIJDEREN, aangezien bijna iedere silicoon op den duur het in het lichaam gaat lekken door je eigen lichaamswarmte. Het enige wat mogelijk is, zijn borstimplantaten op zoutwaterbasis. Dus als je bekende vrouw bent en je hebt fillers gebruikt. Doe het nooit meer. Na een aantal maanden gaat het vanzelf weg. Maar het gaat een keer mis. En dan ben je voor de rest van je leven misschien verlamt in het gezicht.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=