Extra Mededeling voor Bekende Vrouwen als ze mij Ontmoeten bij een Voorstelling

Hieronder heeft de site geschreven dat je hem kan ontmoeten bij 1 van de 2 voorstellingen, zodat bekende vrouwen weten wie de eigenaar van de site is. Dit omdat de voorstellingen die ze dan gaan bezoeken over bekende vrouwen/media gaat. Meer lees je in het vorig bericht. Maar deze site wil nog even zeggen dat als je naar Diemen of Zwolle gaat om de site eigenaar te ontmoeten bij de voorstelling, dat je dan weet dat je aangesproken wordt. En als je aangesproken wordt, ook moet toegeven dat je ernaar toe gaat om mij een keer te ontmoeten. En natuurlijk voor de voorstelling. Maar dat het niet zo is, dat ik je aanspreek en je net doet alsof je niet weet waar ik het over heb, terwijl vast staat dat je ernaar toe bent gegaan naar die plaatsen om mij te ontmoeten. Want anders had je ook naar 20 andere plaatsen gekund waar ze die voorstellingen geven. Dan moet het wel heel toevallig zijn dat een bekende vrouw naar die voorstelling gaat en toevallig ook naar die plaats. Deze site zegt dit, omdat ie een keer mee heeft gemaakt dat iemand schrok bij het zien van mijn site op mijn mobiel en in alle toonaarden ontkende. Er ontstond toen een ongemakkelijke sfeer. En stel dat ik nu een bekende vrouw op die dag zou aanspreken en erover liegt via mijn site te zijn gekomen, dat het voor mij natuurlijk totaal niet leuk overkomt. Alsof mijn site niet deugt. Dus daarom aan de bekende vrouwen. Mocht je naar 1 van die 2 voorstellingen gaan, dan word je aangesproken en moet je ook de waarheid vertellen dat je ernaar toe bent gegaan via mijn site om onder andere mij te zien. Want toeval bestaat dan niet. En voor de duidelijkheid. Mocht jij als bekende vrouw daar naartoe gaan, dan zal de site eigenaar GEEN nieuwsbericht schrijven, dat jij daar was. Je kan gewoon prive daar naartoe gaan.