Oproep aan Bekende Vrouwen: Ontmoet de Site Eigenaar bij 1 van de 2 Toneelvoorstellingen over Media/Social Media

Normaal gesproken gaat de site eigenaar niet zeggen waar ie allemaal naar toe gaat. Maar nu zijn er 2 voorstellingen wat over media en social media gaat. Dat heeft ook met deze site te maken. Deze site gaat naar alle 2 de voorstellingen. En als je een bekende vrouw bent, kan je de site eigenaar een keer ontmoeten. De site eigenaar gaat dan de bekende vrouw aanspreken, mocht zij naar 1 van die 2 voorstellingen gaan. Je kan dan de site eigenaar ontmoeten, zodat je weet wie achter deze site zit wat jij als BN’er loopt te bezoeken. En deze 2 voorstellingen heeft ook met jou als bekende vrouw te maken. De eerste voorstelling gaat over social media, dat bekende vrouwen er altijd op en top uit moeten zien en gaat echt over vrouwelijke influencers die alles aan hun lichaam laten doen door social media. Je kan de site eigenaar dan ontmoeten in Zwolle op Woensdagavond 28 september bij de voorstelling Sixth. Klik HIER om naar die pagina te gaan om te lezen waar het over gaat en eventueel een kaartje te kopen. De andere voorstelling waar je de site eigenaar kan ontmoeten is bij “De Man die Gister de Krant kreeg en er NU genoeg van heeft”. Dat is van Theatertroep en gaat over fake nieuws in de media. Dat is echt schrootjestoneel, waarbij ze alleen maar grappen maken en decorstukken in elkaar vallen. Het is maar een voorbeeld. Maar naar die voorstelling gaat deze site ook naartoe in Diemen op Vrijdag 7 Oktober. Daar kan je ook Gratis Parkeren. Wil je naar die voorstelling, klik dan HIER om een kaartje te bestellen! En de kans bestaat, met name bij de voorstelling in Diemen, dat er een blote man te zien is :>. Leuk voor bekende vrouwen natuurlijk, zoals bij de voorstelling The Damned van ITA. Dus als je de site eigenaar wilt ontmoeten, dan kan dat bij 1 van die 2 voorstellingen wat over media/social media gaat en betrekking heeft bij bekende vrouwen en deze site als juice site. Mocht je als bekende vrouw ernaar toe gaan, dan zal deze site je dus aanspreken voor of na de voorstelling. Er komen altijd niet zo heel veel mensen, waardoor ik je makkelijk kan herkennen.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.