!!! Bezoekers met een Ad Blocker hebben Geen Toegang meer tot deze Site !!! (Rest van de Berichten staan onder dit Bericht)

De site BN’ertjes gaat een nieuwe weg bevaren, bij bezoekers die een Ad Blocker hebben geinstalleerd. Want door die Ad blocker worden niet alleen advertenties geblokkeerd, maar ook onderdelen die ervoor zorgen dat bezoekersaantallen niet worden geregistreerd en de site het misschien niet optimaal kan doen, omdat elementen niet worden geladen en tegen worden gehouden door de Ad Blocker. Om die reden heeft de site besloten om mensen met een Ad Blocker te weren van deze site. Ze kunnen alleen nog toegang krijgen als ze de Ad Blocker voor deze site uitzetten. Eigenlijk zouden dit alle sites moeten doen. Want doordat de Ad Blocker advertenties weert, lopen websites daardoor geld mis. Dit kunnen bedrijven ook doen door een Ad Blocker Detector/Anti Ad Blocker plugin te installeren. Maar mensen die een Ad Blocker gebruiken moeten dus verplicht deze site bezoeken door eerst de Ad Blocker uit te zetten. Dat kunnen ze per site aan en uit zetten. Nu is het nog een alert. Maar vanaf vrijdag/zaterdag nacht gaat de nieuwe functie in. Deze site met een Ad Blocker bezoeken is dan verleden tijd.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=