Bekende Vrouw Vroeg aan Jan Versteegh voor een Trio

Jan Versteegh vertelt in een Podcast op Youtube met Ramon Verkoeien dat hij een tijdje terug ging eten met zijn vriendin in een restaurant. Daar zat toen ook een bekende nederlandse vrouw met haar partner. Zo zag die bekende nederlandse vrouw en haar partner Jan Versteegh. Ze kwamen in het restaurant naar hun toe en vroegen of ze zin hadden in een trio. Daar hadden ze geen oren naar en de bekende vrouw met haar partner deden er toen lacherig over. Er werd toen in het oor gefluisterd van de vriendin van Jan Versteegh, dat ze nog altijd later Ja mogen zeggen. Uiteindelijk gingen ze weg. Die bekende vrouw heeft dus een open relatie. Maar ja, er worden geen namen genoemd. Jan Versteegh kan de boel bij elkaar liegen om iets smeuigs te hebben. En als de bekende vrouw een open relatie heeft/had met haar partner, dan kan het ook zijn dat hij dat wou en niet zij. Al met al een gek verhaal. Zolang er niet meer bekend is, gaat deze site er geen aandacht aan besteden.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.