Yvonne Coldeweijer Schijnt Mensen te Bedriegen

Op Juice kanalen wordt er gezegd dat Yvonne Coldeweijer mensen loopt te bedonderen die lid zijn van haar betaalmuur. Ze brengt dan vaak video’tjes met juice naar buiten. Tenminste dat zegt ze. Maar in de praktijk komt dat zeer sporadisch voor. Mensen betalen 10 euro per maand voor maar 1 video’tje per maand ongeveer, terwijl ze dachten vele video’s per maand te zien te krijgen. Daardoor voelen mensen zich bedonderd dat ze mensen abonnementen laat aansmeren om vervolgens nauwelijks content te leveren. Althans dit zeggen juice kanalen. En waar ze het over heeft, blijkt ze ook te behandelen in haar podcast op Podimo, waar wekelijks een podcast wordt gemaakt voor hetzelfde bedrag. Mensen die lid zijn van haar betaalmuur en 10 euro per maand betalen, voelen zich zeer bedrogen.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.