Yvonne Coldeweijer Schijnt Mensen te Bedriegen

Op Juice kanalen wordt er gezegd dat Yvonne Coldeweijer mensen loopt te bedonderen die lid zijn van haar betaalmuur. Ze brengt dan vaak video’tjes met juice naar buiten. Tenminste dat zegt ze. Maar in de praktijk komt dat zeer sporadisch voor. Mensen betalen 10 euro per maand voor maar 1 video’tje per maand ongeveer, terwijl ze dachten vele video’s per maand te zien te krijgen. Daardoor voelen mensen zich bedonderd dat ze mensen abonnementen laat aansmeren om vervolgens nauwelijks content te leveren. Althans dit zeggen juice kanalen. En waar ze het over heeft, blijkt ze ook te behandelen in haar podcast op Podimo, waar wekelijks een podcast wordt gemaakt voor hetzelfde bedrag. Mensen die lid zijn van haar betaalmuur en 10 euro per maand betalen, voelen zich zeer bedrogen.