Doel van een Ad Block Detector

Je ziet mensen met een Ad Blocker, het moeilijk gemaakt wordt om de site te bezoeken. Maar wat is het doel. Laten we eerst zeggen dat deze site er last van heeft, aangezien door die Ad Blocker bezoekersaantallen niet worden geregistreerd en de site vaag gaat lopen doen, doordat plugins niet geladen worden. Maar om die reden is er een Ad Blocker geinstalleerd. Maar wat is het doel. Iedere keer als je deze site bezoekt of een pagina binnen de site, krijg je die melding. Het doel is uiteindelijk om de bezoekers met een Ad Blocker zo gek te maken door iedere keer een melding te tonen die ze moeten sluiten, dat ze op een gegeven moment de Ad Blocker wel uit moeten zetten voor deze site (kan per site aan en uitgezet worden). Op manier krijgt de site alleen maar bezoekers die geen Ad Blocker aan hebben staan, met als gevolg dat bezoekersaantallen gewoon worden geregistreerd, de site optimaal draait en misschien in de toekomst advertenties getoond kunnen worden. Hoop dat andere media ook een Ad Blocker Detector/Anti Ad Blocker op hun site installeren. (zie vorig bericht)