Doel van een Ad Block Detector

Je ziet mensen met een Ad Blocker, het moeilijk gemaakt wordt om de site te bezoeken. Maar wat is het doel. Laten we eerst zeggen dat deze site er last van heeft, aangezien door die Ad Blocker bezoekersaantallen niet worden geregistreerd en de site vaag gaat lopen doen, doordat plugins niet geladen worden. Maar om die reden is er een Ad Blocker geinstalleerd. Maar wat is het doel. Iedere keer als je deze site bezoekt of een pagina binnen de site, krijg je die melding. Het doel is uiteindelijk om de bezoekers met een Ad Blocker zo gek te maken door iedere keer een melding te tonen die ze moeten sluiten, dat ze op een gegeven moment de Ad Blocker wel uit moeten zetten voor deze site (kan per site aan en uitgezet worden). Op manier krijgt de site alleen maar bezoekers die geen Ad Blocker aan hebben staan, met als gevolg dat bezoekersaantallen gewoon worden geregistreerd, de site optimaal draait en misschien in de toekomst advertenties getoond kunnen worden. Hoop dat andere media ook een Ad Blocker Detector/Anti Ad Blocker op hun site installeren. (zie vorig bericht)

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.