Nieuw: Daten met de Site Eigenaar

Uh de wat! Daten met de site eigenaar. Jawel! Maar het zit anders dan je denkt. Veel bekende vrouwen weten niet wie de site eigenaar is. Door met de site eigenaar op date te gaan, komen ze er al snel achter wie de site eigenaar is. En komt de site te weten hoe de BN’er achter de schermen is ipv nare berichten misschien over die persoon te schrijven dat ze bv arrogant is. Bij zo’n date schrijft de site een review hoe de date was met die BN’er, tenzij de BN’er dat niet wil. Maar dan kan men lezen hoe de BN’er in het dagelijks leven is. Tevens krijgt ze 100 euro en worden de kosten betaald die bij deze site komt kijken. En de date kan bv uit eten zijn, cafe bezoek of gewoon op visite. Maar het kan ook voor een interview of een photoshoot en daar een leuk dagje uit van te maken. Daten met BN’ertjes is dus voor BN’ers om er gratis publiciteit mee te krijgen, hun ware karakter te laten zien en er geld mee te verdienen. Tevens wil deze site bekende vrouwen ook tegemoet komen. Want op datingsites kunnen ze moeilijk daten. Dan is het leuk om te daten met iemand waarvan je de site kent. En het maakt dan ook niks uit of je vrijgezel bent of een relatie hebt. Het is eenmalige date ter promotie van de BN’er en er geld mee te verdienen. Je kan alles lezen bij Exclusief => Daten met BN’ertjes. Of door HIER te klikken! Wil je als BN’er een keer daten met de site eigenaar, dan kan het altijd door te reageren via de Contact pagina. (P.S. Op dit moment help je de site enorm mee, aangezien de site eigenaar denkt dat elke BN’er een hekel aan de site eigenaar heeft door het publiceren van berichten. Misschien dat zo’n date de negativiteit van de site eigenaar weg kan nemen.)