Daten met BN’ertjes

Deze site publiceert wel iedere keer foto’s en schrijft berichten over BN’ers. Maar er is natuurlijk ook nog een real life achter die berichten. Die berichten worden natuurlijk geschreven door de site eigenaar. En die wil natuurlijk ook soms wat voor terug hebben. BN’ers krijgen door die foto’s iedere keer publiciteit op deze site. Maar ze kunnen ook publiciteit krijgen door wat voor de site te doen. En dat is door met de site eigenaar op date te gaan. En die date levert de BN’er ook weer publiciteit op. Zo kan de BN’er met de site eigenaar leuk uit eten, naar een cafe of iets anders. Of door bv elkaar te ontmoeten voor een interview of een photoshoot en daar een leuk dagje van te maken. Bij elke date zal deze site een kleine review schrijven op deze site hoe de date was, tenzij de BN’er dat niet wil. De BN’er kan door die date dan haar ware identiteit laten zien ipv dat men denkt dat die persoon bv arrogant is. En door zo’n review/interview/photoshoot krijgt de BN’er daardoor meer publiciteit. Ongeacht wat voor date het is, krijgt de BN’er 100 euro + alles wordt betaald wat bij de date komt kijken. Het betreft dus een eenmalige date met de site eigenaar waarbij ze gratis publiciteit en geld ervoor krijgen ipv dat ze zelf alles moeten bekostigen. Mocht een BN’er reageren, dan zal er natuurlijk gecheckt worden of ze wel echt is en geen faker. Daarom zal de site eigenaar altijd om een foto vragen van die BN’er met 2 vingers in de lucht. Mocht de BN’er anoniem willen blijven, dan kan dat en dan mag ze ook een onherkenbare foto sturen om te bewijzen dat ze EEN vrouw is, maar niet wetende wie het is. Minder bekende vrouwen mogen immers ook reageren zoals toneelspeelsters en vloggers. Die kunnen immers via een date ook extra publiciteit krijgen en geld verdienen. BN’ers krijgen natuurlijk altijd een foto van de site eigenaar zelf, zodat ze weten met wie ze op date gaan. En het maakt natuurlijk ook niks uit of je vrijgezel bent of een relatie hebt. Het is voor een eenmalig avondje uit waarbij het meer om de promotie van de BN’er draait die er geld mee verdient. Dat dit in de vorm van dating is, is omdat het vrij populair is. Het maakt ook niks uit of je dik, dun, blank, neger, jong, oud of wat dan ook bent. Elke bekende vrouw is welkom om te daten met de site eigenaar. En weet dat jij (de BN’er) als vaste bezoeker dan weet hoe de site eigenaar eruit ziet en de site eigenaar ook weet hoe jij bent buiten de showbizz om. Ook weet de site eigenaar dat het voor bekende vrouwen moeilijk is om iemand te vinden via een datingsite om mee af te spreken, omdat ze vaak herkent worden of eraf worden gegooid omdat ze denken dat het een faker is. Daarom is een date met de site eigenaar heel leuk, aangezien ze de site ook kennen. BN’ers weten dan met wie ze afspreken. En bij zo’n date krijgt je natuurlijk ook juice te horen, wat niet voor de site bestemd is.

Dus lijkt het je wat om met de site eigenaar te daten met gratis publiciteit, geld ermee te verdienen en weten hoe de site eigenaar is, dan kan dat door te reageren via het contactformulier hieronder.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.