Nieuwe Gasten weer Actief na Overlijden Luuk Dresen

Moise Trustfull, Lieke Augustijn en Bram Bosson zijn nu weer actief op Youtube met de nieuwste video’s na 3 maanden afwezigheid. Dit kwam door het overlijden van Luuk Dresen. Het was in die maanden nog de vraag of Nieuwe Gasten (opvolger van Gierige Gasten) nog terug zou keren. Maar dat is wel het geval. Zo zijn Lieke Augustijn en Bram Bosson in de eerste aflevering hieronder op zoek gegaan naar wolven in het bos.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.